Tem

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında 9. Sınıfa Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine

2021 LGS Yerleştirme Sonuçlarına göre Okulumuzu tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. 9. Sınıf öğrencilerimizin MEB Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu hükümleri gereği Bakanlığımızca Okulumuz e-Okul sistemine aktarımı tamamlanmış olup, ayrıca öğrenci velilerimizin okulumuza kayıt ile ilgili herhangi bir işlem yaptırmasına gerek bulunmamaktadır.

Ancak okulumuza yeni başlayacak olan öğrencilerimizin ve velilerimizin Okulumuz Eğitim  ve Öğretim faaliyetleri hakkında bilgilendirilmesi ( Okul pansiyonu - öğle yemeği - taşımalı sistem - bursluluk işlemleri - şehir içi öğrenci servisleri - öğrenci kıyafetleri - ders araç ve gereçleri - seçmeli ders işlemleri - pandemi süreci sağlık tedbirleri vb.) veli ve öğrencilerimizce doldurulup imzalanması gereken evrak ve formların dağıtılması ( pansiyon ve yatılılık ile ilgili evraklar - okul öğrenci veli sözleşmesi - öğrenci tanıma formu – seçmeli ders - öğrenci servis başvuru vb. evrak ve formlar) amacıyla 17 Ağustos 2021 Salı günü saat 11.00'de Okulumuzda  bilgilendirme ve okul tanıtım çalışması yapılacaktır.

9. Sınıf öğrenci ve velilerimizin yukarıda belirtilen gün ve saatte okulumuzda hazır olmalarını rica eder; şimdiden tüm öğrencilerimize okulumuzdaki öğrenim süreçleri boyunca başarılar dileriz.

*-Devam eden Pandemi süreci nedeniyle sağlık tedbirleri kapsamında tüm öğrenci ve velilerimizin çalışmamıza maske takarak katılmalarını, çalışma esnasında sosyal mesafe kuralına uygun hareket etmelerini hem kendi hem de toplum sağlığı açısından önemle rica ederiz.

Haz

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi öğrencileri için ek sınavlar 21 Haziran ile 25 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Ek sınavlara daha önceki dönemler de dahil sistemdeki başarısız derslerin hepsinden girilebilecektir. 2020/2. dönemi için ilk dönemdeki başarısız notunu kabul eden öğrenciler her iki dersten de ek sınava gireceklerdir.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin sınav başvuru dilekçelerini 18 Haziran 2020 tarihine kadar Müdür Yardımcısı Elvan DURSUNOĞLU'na teslim etmeleri gerekmektedir.

Haz

Tüm Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine!..

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında gerek 1. dönem gerekse 2. dönem yapılan ortak ders sınavlarına geçerli mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrencilerimiz için Bakanlığımızca mazeret sınavı hakkı tanınmıştır.

Sınav dönemi planlaması için bu durumda olup sınava girmek isteyen öğrencilerimizin velileri aracılığıyla 17/06/2021 Perşembe gününe kadar ilgili sınıf müdür yardımcısına yazılı olarak başvurmasını bilgilerinize rica ederiz.

(Not: Dilekçeler okuldan temin edilebilir.)

Haz

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2. dönem 11 ve 12. sınıflar sınav programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

May

Açık lise öğrenclerine 2020-2021 eğitim-öğretim yılının 2. dönemine ilişkin her dersten tek sınav hakkı verilerecektir. Ancak bu sınavlara katılıp katılmama tercihi öğrenciye aittir. Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerin 18 yaş üstü ise kendisinin değilse velisinin dilekçeleriyle en geç 24 Mayıs 2021 Pazartasi günü okulumuzun Açık Lise birimine başvurmaları gerekmektedir.

Dilekçe örneklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.

Şbt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ''Değerler Eğitimi'' kapsamında mübarek üç aylar içinde icra edilecek olan programımız başlıyor. Tüm veli ve öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Tem

2020-2021 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI

PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ VE EVRAKLARI (ERKEK)

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında öğrenim görmek için Gönen Anadolu İmam Hatip Lisesini tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, tercihinizin hayırlı olmasını diliyorum.

Okulumuzu tercih eden erkek öğrencilerden isteyenler okul binasına 50 m. mesafedeki pansiyonumuzda gelir durumlarına göre paralı veya parasız yatılı olarak barınma imkânına sahip olacaktır. 100 yatak kapasiteli pansiyonumuzda 9. Sınıflar için 20 kişilik kontenjan ayrılmıştır.

Pansiyonumuzda kalmak isteyen erkek öğrencilerimizi belirlemek için aşağıdaki belgeleri dilekçe ekinde 26-27 Ağustos 2020 tarihlerinde  okulumuza elden teslim etmeniz veya kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Yurda yerleşecek öğrencileri belirleme işlemlerinin 28 Ağustos 2020 Cuma günü saat: 17.00'ye kadar bitirilmesi planlanmaktadır.

Okula gelirken öğrencinin yasal velisinin bulunması zorunludur. Anne baba ayrı olup da birisi ya da abisi, ablası veya amcası gibi yasal velisi tayin edilmiş kişilerin belgesiyle birlikte okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

Yurtlarla ilgili kurallar ve istenen malzemeler okul idaresi tarafından belirlenecektir.

Hepinize şimdiden iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum.