PANSİYON KAYIT DUYURUSU

2022-2023 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI

PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ VE EVRAKLARI (ERKEK)

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında öğrenim görmek için Gönen Anadolu İmam Hatip Lisesini tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, tercihinizin hayırlı olmasını diliyorum.

Okulumuzu tercih eden erkek öğrencilerden isteyenler okul binasına 50 m. mesafedeki pansiyonumuzda gelir durumlarına göre paralı veya parasız yatılı olarak barınma imkânına sahip olacaktır. 100 yatak kapasiteli pansiyonumuzda 9. Sınıflar için 20 kişilik kontenjan ayrılmıştır.

Pansiyonumuzda kalmak isteyen erkek öğrencilerimizi belirlemek için aşağıdaki belgeleri dilekçe ekinde 16-26 Ağustos 2022 tarihlerinde okulumuza elden teslim etmeniz veya kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Yurda yerleşecek öğrencileri belirleme işlemlerinin 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat: 17.00'ye kadar bitirilmesi ve ilan edilmesi planlanmaktadır. İlçemizde bulunan diğer okullardan pansiyonumuza kaydolmak isteyen öğrencilerin başvuruları bu tarihten sonra İlçe Yatılılık ve Bursluluk Komisyonu tarafından değerlendirilecektir.

Okula gelirken öğrencinin yasal velisinin bulunması zorunludur. Anne baba ayrı olup da birisi ya da abisi, ablası veya amcası gibi yasal velisi tayin edilmiş kişilerin belgesiyle birlikte okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

Yurtlarla ilgili kurallar ve istenen malzemeler okul idaresi tarafından belirlenecektir.

Hepinize şimdiden iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1.Pansiyon Başvurusu Hakkında Genel Bilgiler için Tıklayınız

2. Pansiyon Müracaat Dilekçesi için Tıklayınız

3. Veli Muvafakat Belgesi için Tıklayınız

4. Evci İzin Belgesi için Tıklayınız

5. Pansiyon Öğrenci-Veli Sözleşmeleri için Tıklayınız

6. Öğrencinin Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Kayıtlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğünden alınacak.)

7. Sağlık Raporu (Pansiyonda kalmasında sakınca yoktur ibareli tek hekim raporu)

8. Parasız Yatılı Öğrencilerin Aile Maddi Durum Beyannamesi için Tıklayınız

(Bilgiler eksiksiz ve doğru olarak veli tarafından doldurularak imzalanacaktır. )

Yayın: 11.08.2021 - Güncelleme: 11.08.2022 11:49 - Görüntülenme: 330