OKULUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE

DUYURU

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında 9. Sınıfa kayıt hakkı kazanan öğrenci ve velilerimizin dikkatine

2023 LGS Yerleştirme Sonuçlarına göre okulumuzu tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. 9. Sınıf öğrencilerimizin MEB Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu hükümleri gereği Bakanlığımızca Okulumuz e-Okul sistemine aktarımı tamamlanmış olup, ayrıca öğrenci velilerimizin okulumuza kayıt ile ilgili herhangi bir işlem yaptırmasına gerek bulunmamaktadır.

Ancak okulumuza yeni başlayacak olan öğrencilerimizin ve velilerimizin Okulumuz Eğitim  ve Öğretim faaliyetleri hakkında bilgilendirilmesi ( Okul pansiyonu, öğle yemeği, taşımalı sistem, bursluluk işlemleri, şehir içi öğrenci servisleri, öğrenci kıyafetleri, ders araç ve gereçleri, seçmeli ders işlemleri, sağlık tedbirleri vb.) veli ve öğrencilerimizce doldurulup imzalaması gereken evrak ve formların dağıtılması ( pansiyon ve yatılılık ile ilgili evraklar, okul öğrenci veli sözleşmesi, öğrenci tanıma formu, seçmeli ders, öğrenci servis başvuru vb. evrak ve formlar) amacıyla 15 Ağustos 2023 Salı günü saat 11.00’de Okulumuzda  bilgilendirme ve okul tanıtım çalışması yapılacaktır.

9. Sınıf öğrenci ve velilerimizin yukarıda belirtilen gün ve saatte okulumuzda hazır olmalarını rica eder; şimdiden tüm öğrencilerimize okulumuzdaki öğrenim süreçleri boyunca başarılar dileriz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 9. sınıf okul kayıt işlemleri için Tıklayınız

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Pansiyon Kayıt İşlemleri için Tıklayınız