May

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen İmam Hatip Lisesi öğrencileri arası "Arapça Şiir Okuma Yarışmasında " okul öğrencimiz Yusuf PALAZ Balıkesir İl 2. si olmuştur. Sevgili öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor, öğrencimize refakat eden ve yarışmaya hazırlayan Müdür Yardımcımız Mehmet ÖZCAN ve Arapça Öğretmenimiz Ayşe Hümeyra Can BORAN'a teşekkür ediyoruz..

May

ÇEDES Projesi kapsamında mevsimin en güzel çiçeklerini okul bahçemiz ile buluşturduk. Çalışma da emeği geçen Seher TİFTİK, Kamil TİFTİK öğretmenlerimize, sevgili öğrencimiz ile okul yardımcı peronelimize teşekkür ediyoruz..

May

Anadolu  İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma Mesleki Yarışmasında İl 1. si olarak 24 Nisan 2024 Çarşamba günü 10 il birincisi öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Bölge Finalinde Okulumuzu ve İlimizi başarıyla temsil eden ve Balıkesir Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU tarafından taltif edilen sevgili öğrencimiz Bilal Emin UYMAZ'ı ,bu vesileyle 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında düzenlenen tüm mesleki yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, yıl boyunca öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Meslek Dersleri Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz..

May

26 Nisan 2024 Cuma günü öğrencilerimiz Mesleki Eğitim Staj programımız dahilinde İlçe Müftülüğümüz Esentepe ve 100 Yıl Mh. ana sınıflarında. Öğrencilerimizi faaliyetlerinden dolayı tebrik eder,sevgili küçüklerimize sağlık ve güzellikler dileriz..

May

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem 1. veli toplantımız 28 Nisan 2024 Pazar günü yapıldı. Öğrencilerimizin ara karnelerinin dağıtıldığı, ders başarılarının değerlendirildiği, Eğitim öğretim faaliyetlerimiz ile ilgili genel değerlendirmenin yapıldığı toplantımıza katılımcı olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Hdef YKS proesinde desteklerini sürekli hiisettiğimiz okul öğretmenlerimizle motivasyon toplantısı yapılarak yıl içinde yapılan etkinlikler ve yapılması planlanan etkinlikler üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

Mrt

Ramazan sohbetleri etkinliğimizde bu gün okul mescidimizde kürsüde 11. sınıf öğrencimiz Ali Kerem ÇAKIR görev aldı. Sevgili öğrencimizi tebrik ediyor, öğle arası yapılan programa katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul sporları kapsamında Balıkesir il 2. sı olarak 21-21 Mart  2024 tarihlerinde Eskişehir  ilinde yapılacak Türkiye Çeyrek Finallerine katılmaya hak kazanarak okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi temsil edecek olan Kız Futsal takımımız turnuvayahazır. Şimdiden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Oğuzhan Buluşlu'ya ve sevgili öğrencilerimize katılacakaları final müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Mesleki Uygulama Yönergesi kapsamında mübarek Ramazan ayı içerisinde öğrencilerimizin görev ve hizmetleri devam ediyor.18 Mart 2024 Pazartesi günü ilçemiz Mekez Karşıyaka Camii ve Gönenli Mehmet Efendi Camisinde teravih namazında görev alan öğrencilerimiz Kerem KARAKUŞ, Bilal Emin UYMAZ, Enes KAHYA, Mustafa EREN'i takdir ve tebrik ediyor, öğrencilerimize refakat eden Meslek Dersleri Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale zaferimizin 109. yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyor,okul anma programımızı hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Oğuzhan BULUŞLU ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından uygulanan Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı için başvuru sürecimiz tamamlandı.

Mrt

Ramazan sohbetleri etkinliğimizde okul mescidimiz kürsüsünde 11. sınıf öğrencimiz Zeynep DURSUN görev aldı. Sevgili öğrencimizi tebrik ediyor, öğle arası yapılan bu programa katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ramazan sohbetleri etkinliğimizde okul mescidimiz kürsüsünde 11. sınıf öğrencimiz Bilal Hamza DAL görev aldı. Sevgili öğrencimizi tebrik ediyor, öğle arası yapılan bu programa katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ramazan teravih etkinliğinde okulumuz meslek dersleri öğretmeni İsmail ÖZÜTRK  Alaattin Mahallemiz camiinde cemaatle  buluştu.